5 Ekim 2009 Pazartesi

regl oldum ilanı vol.2

biraz melankoli oluyor ben romantik komedi izlerken. film bitiyor, ben ağlamaya başlıyorum, mayak mıyım peki?
-belki..

regl olmak üzereyim ve bu dönem kendisini suratımdaki sivilcelerle belli ediyor, her şeye sinirlenmelerimle, aşırı duygusallığımla.. bu dönemlerimde bazen çekilmez bir kız oluyorum, mızmız, ukala, memnuniyetsiz, asık suratlı, ( böyle kızlardan nefret ederim ben )
anlamıyorum ki yumurtamın düşmesi, kanamamın olması neden benim psikolojimi etkiliyor, ne hakkı var buna şimdi..

bir kaç gündür blog yazmıyorum, sizi sıkmamak için çünkü, yazsam çok melankolik olacak, üzgün olacak, siz de sıkılacaksınız, sonunu bile okumayacaksınız..

meraklı bir insanım ama bazı şeyleri merak etmek istemiyorum, bunun için tutuyorum kendimi, ne zaman kimsenin görmediği kanatlarım ve bedenim olacak o zaman merak ettiğim her şeyin cevabını öğreneceğim. yoo hayır, öldüğüm zaman değil bu. ölen insan kanadı nerden buluyo hem, te allam. teknoloji o kadar ilerleyecek ki göreceksiniz bak, turist dediydi dersiniz. (bak, buraya yazdım!)

çok şey öğrenmek istiyorum ben ama çok eğlenmek de istiyorum, ikisi aynı anda yürür mü dersiniz?

bana bir gün birisi fotoğraf makinesi (nikon, olmadı canon slr) hediye ederse ben o gün onun istediği her şeyi yaparmışım gibi hissediyorum, bu kadar da ucuz bir insanım yani. pisliğin tekiyim aslında bakma sen.
not: fotoğraf makinesi konusundan ayrıca bahsedeceğim, sen bu kadar isterken zengin çoluk çocuğun elinde görmek ne demek iyi bilirim, boğazın düğümlenir, küfretmek istersin, fakirmiş gibi hissedersin, dövmek ist....

yukarıdaki fotoğraf da mavi'nin "burası istanbul" adlı reklam filminin sıradaki çekimlerinden bir görüntüdür. götümden uydurdum aslında bu benim fikrimdi.

çok iğrenç bir espri yapsanız şu an, gülerim.

3 yorum:

Piyaztheoz dedi ki...

fotorğaf makinası hikayelerini kadın erkek ilişkilerine de uyarlayabilirim aslında ama yapmayacağım.

Turist dedi ki...

yap yap merak ettim.

Piyaztheoz dedi ki...

güzel makinalar yeteneksiz insanların ellerinde heba oluyorlar bazen diyeyim sen anla