14 Ekim 2009 Çarşamba

hem saçma hem sapanım

bu bloğu "bugün ne yazmış acaba sevgili turistim, kurban olurum ben ona" diyerek okuyan arkadaşlarım, büyüklerim, küçüklerim, özellikle de Zeynep'ime çok büyük sevgilerimi ileterek başlıyorum yazıma.

hareket dersinden çıktığımda kaslarım bağırıyordu bugün ve şöyle bir karara vardım bunun sayesinde; eğer burs çıkarsa parayı spor salonuna vereceğim ve düzenli spora başlayacağım, yek yeaa yapar mıyım, gider dil kursuna yazılırım "bir dil, bir insan, iki dil, dedikodu" demişler ya da uydurdum.

ben çok sık hasta olan bir yapıya sahibim okurum, kışın grip, nezle gibi hastalıklardan kurtulamazdım, ne kadar vitamin alsam da.. elimde tuvalet kağıdıyla dolaşırdım (daha yumuşak, daha hesaplı) ama geçen sene bu dönemlerde eczaneye gittim ve "grip aşısı olmak istiyorum" dedim. isteğimi 17 lira karşılığında gerçekleştirdiler ve bütün kışı hiç hasta olmadan geçirdim, size de öneriyorum, aşınızı olun, sağlıklı yaşayın. ben de unutmayayım.

yoğun olduğum için görüşemediğim birkaç arkadaşımdan sizlerin huzurunda özür diliyorum.

blue's festivalleri gelsin turist gitsin izlesin hepsini.. eğer beni görürseniz "turiiiist" diye bağırmaktan çekinmeyin.

6 yorum:

Mademoiselle Coco dedi ki...

Ben de çok hasta olurum her zaman senin gibi ama o aşı sonrasında yatağa düşürmedi mi? Ben şikayet eden ve aksini söyleyen bi dolu insan yüzünden yaptıramadım.
Blues'a da gideriz, tanımadan bağırırsak da dönüp bakar mısın?

Turist dedi ki...

şimdi o aşıyı yaptırdığın an kısa süreli bir grip yaşıyorsun evet, haliyle virüs giriyor ama kolay atlatıyorsun ve de bütün sene boyunca bir daha hasta olmuyorsun, tabii garantisini veremem =/ bende işe yaradı, denemelisin :)
şu blue's konseri için de evet tabii bakarım ama çok kalabalık duymayabilirim sesini bunun için sahneye çıkıp mikrofona bağırmalısın bunu da denemelisin.

-ben manyaksam, okurum da manyaktır mantığı! halbuki ne yanlış.. :)

bossa nova dedi ki...

bebeğüm ben hastayım şimdü ve de yatak döşek modundayım blogumdan koptum resmen bak sana mektup yazıyorum internetten zak insan ırkına yakınım. AYIN 23ünde istanbula geliyore. seni öpüyoreeee!!

Mademoiselle Coco dedi ki...

Yok yok, kurduğun mantık genel olarak anlamı olabilir. İnan! :)

Turist dedi ki...

olamaaz.. çok geçmiş olsun be bossam moralim bozuldu, benim yanıma sağlıklı gel, domuz gribi de getirme sakın bak!

Turist dedi ki...

Mademoiselle,

o zaman efes blue's konserinde (cumartesi gitmeyi düşünüyorum) mikrofondan delice "TURİİİİST nerdesiiin?" dediğinde yanınıza geleceğim güzel bayan ve güvenlik görevlilerine sizi dışarı atmamaları için yalvaracağım! bunu yapacağım.