26 Ekim 2009 Pazartesi

erkek modası




şu sıralar ilgileniyorum bu konuyla, erkekler ne giymeli, bir turist gözüyle size anlatayım. hırkalar, atkılar ve garip ayakkabılar hep çekici gelmiştir bana. aksesuar çok önemli tabii. çanta, gözlük, saat derken tşört üstü gömlek, sempatikliği zirveye çıkartan unsurdur benim için. saçlar dağınık ve mümkünse jolesiz ise o erkek bakımsız değildir, doğaldır. bir de şu ray-ban damla gözlüğü bırakmalısınız, hayır o güzel bir gözlük fakat herkeste olan şeyler bazılarımızı sıkar. marjinallik değil de orijinallik diyelim hadi..

biz kızlar en az sizin kadar önem veriyoruz dış görünüme (en az diyorum, dikkat!) sen bi kotla bi tşörtle çıkarsan mahalleye tabiiki kimse bakmaz (bir kıvanç tatlıtuğ, jonny deep, brad pitt değilsen) , yani kimse bakmaz çok ağır belki tamam şöyle diyelim, senin baktığın kız bakmaz. biz kızı etkilemenin 1. yoludur görünüm. ayrıca neden yıllardır aynı tarzda dolaşasınız ki, sıkılmıyor musunuz? yenilik, alışması zor bir şey olsa da, harikadır. insanların size olan tepkileri değiştikçe, buna daha çok dikkat edersiniz. sözle olmasa bile o bakışlardan anlayacaksınız iltifatları, kendinize güveniniz gelecek...

ayrıca parfüm de çok önemli itiraf ediyorum. birkaç gün önce kaldırımda kalabalığı yararak yürürken, yanımdan öyle bir koku geçti ki hayatımda ilk defa geriye dönüp "bu kim ya?" diye arkama baktım. eğer çok yakışıklı ya da güzel giyimli biri olsaydı dikkatimi çekerdi ama adam beni resmen kokusuyla etkilemişti. (not: bu kokunun adını öğrendiğimde yazacağım buraya, çok işinize yarayabilir.)

kaşınızın ortasını da alın. iki kıl almayla kız olmazsınız. yüzünüz açık olsun, kirli sakalı abartmayalım, suratı çöplüğe çevirmeyelim. dişler, beyaz tonuna yakın olsun. (o biraz çapkın, biraz da sevimli gülüşte sanıyor musunuz ki dişinizin önemi yok. nah!) fırçala onları sabah akşam..

sonra beni ara, randavu vereyim.. belki bir akşam yemeği yeriz ha?

not: bayanlara böyle bir uyarı ya da öneri yapmaya gerek yok..
not2: bunları yapacağım diye her şeyin abartılısını tercih etmeyin baylar, maymun da olmayın, ahh biz kadınlar cidden zoruz..

2 yorum:

omo dedi ki...

hemde ne zorsunuz:)
okurken yoruldum be:)))

Turist dedi ki...

niyetim okuyucuyu yormak değildi omo, ama evet şimdi ben de okuyunca anlayabiliryorum sizi =)