7 Ekim 2009 Çarşamba

benimle evlenir misin?



evlilik teklifleri günümüzde çeşitli teknolojik yöntemlerle ve ilginçliklerle yapılıyor artık. mumlu, şarapların ve şehvetin olduğu masalardaki evlilik teklifleri eskidi . kadınlarımız nerde orijinallik var onu tercih ediyor. hatta o kadar şaşırıyorlar ki yanlışlıkla "evet" bile diyebiliyorlar. işte buna "romantizm" değil, "kandırmaca" denir okurum. sen git helikopterden atla, kızın aklı gitsin ölecen diye, sonra lönk diye aç paraşütü, benimle evlen yaz paraşüte bir de, hatunumuz "evet" der haliyle, fikir güzel, aklı başından gitti zaten komple boşalttın. bir de otur konuş bakalım, "yahu biz sevgiliyiz şimdi evlenelim bence yaş aldı başını gidiyo çocuk yapmak lazım" de bak bakalım aynı kişi suratına sümsüğü yapıştırmıyor mu. yani teklif önemli arkadaşım, eğer evlenmeyi kafaya koyduysan, öyle anneyi babayı koluna takıp görücüye gitmeyeceksin, adam gibi fikir bulacaksın, uygulayacaksın, aklını alacaksın, yoksa kariyer düşkünü hatunlarımız kabul eder mi sanıyorsun, etmez, cık vallaha etmez.

bir de sevgili hemcinslerim nedir bu yüzük düşkünlüğünüz. bir tek taş, pırlanta takınca etli parmağınıza, hayatınız boyunca mutlu mu olacaksınız, aslında olabilir yahu... diyelim nişanı attın yüzüğü verme geri, sat, al sana nakit, piiii istediğin gibi harca. ya valla aslında böyle gelir elde edilebilir, 2 ayda bir nişanlansak, hmm bir yüzük bir de söz için takarlar ettimi iki...... (derin düşünceler)

6 yorum:

Piyaztheoz dedi ki...

bknz.küçük hesapların insanı

bossa nova dedi ki...

Adamlar gevşek anacım aslında yok öyle atraksiyon falan üstüne üstlük şüüle düşünenleri de vardır eminim nassa versem yüzüğü evlen ulan desem de evlenecek köprüye afiş assam da evlenecek bilborda yapıştırsam da bla bla. Bu arada ben bilbordda şey gördüm ha doğum günün kutlu olsun zeytinim falan yazıyodu. Komik geldi bi an sora duygusallaştım ağladım falan. yok be ağlamadım. Çünkü ağlamaktan göz yaşım kurumuştu. sora bunu düşünüp ağlamak istedim. sonra dediler ki hepsi turistin evinde kaldı sonra bi de buna ağlamak istedim ama ağlayamadım. öyle işte. sonra güldüm. sinir kriziymiş hastaneye kaldırdılar turiist diye sayıklıyomuşum. yaaa:(

Turist dedi ki...

ahh bossam neler oldu, acilen konuşmalıyız...
bossaların göz yaşlarını kurutmayalım, doğamıza sahip çıkalım!

Turist dedi ki...

the oz, küçük hesaplar, büyük mutluluklar doğurabilir..

depik dedi ki...

bir de hakan altun stili var.

teklif ediyoooruuummmm
benimle evleniir misiiin

Turist dedi ki...

hah bir de bu şarkıyla yapılırsa o teklif, hatun kısmısının evleneceği varsa da evlenmez, turistten öneriler.. :)