26 Eylül 2009 Cumartesi

sözlük dedikodusu vol.1

kendi reklamını yapan yazarlarımız, ilginç konularla dikkatleri çekiyor.. konuyu tam olarak anlayamadım ama zaten dedikodu da budur değil mi (bilip-bilmeden konuşmak). ""sevişmek çok güzel bir duygudur" dediği için peşine takılan bir erkek yazar tarafından taciz edildiğini iddia eden kadın yazarın dramı (bu cümle de sözlükten alıntıdır)" konumuz. ulan size ne be! bana ne? ona ne? ne? herkesin bir yorumu var bu duruma, niye var? anlamıyorum ki ben. hayır hanım kızım ya da ablam ya da teyzem sen niye bu derdini paylaşırsın sözlükte, bak perişan olan sen oldun bacım. ha her bi boku çok bilen "sikiş sokuş yazarlarımız" var bi de, hangi konuya el atsa adamlar sözlüğün gündemini değiştiriyorlar, sadece tebrik ediyorum, hayranlarına saygılarımı sunuyorum. okuyor muyum? okuyorum ulan..



bugün benim gündemim ise çok farklıydı; çekmeyen anten. günlerdir tv izleyemiyorum bunun yüzünden. bir oraya bir buraya koyuyorum, okşuyorum, konuşuyorum, derdi nedir anlayamıyorum ama. sonunda sevecen yapımı bir kenara koyup şiddete baş vurdum, kırıldı, çok kırıldı.. şimdi hiç izleyemiyorum.

patlıcan yemeği, pilav, tavuk prizola, patates salatası, turşu, yoğurt idi menüm. bir insan sadece kendine bu kadar yemek yapar da yer mi, verdiğim kiloları geri mi alacağım ben =/

4 yorum:

Anten dedi ki...

tv'yi çekemem, seni hiiç çekemem!

Turist dedi ki...

yek yea! seninle sonra konuşacağız, pislik, çık bloğumdan çık, çık!

bossa nova dedi ki...

bu nasıl bir menü yahu! sözlüğü de anteni de geçtim ben o menüyü istiyoruum!!

Turist dedi ki...

sen geldiğinde bu menü daha da zenginleşebilir bence, sürpriiiz..