19 Eylül 2009 Cumartesi

başlık sizsiniz..

bloğuma girerim, bir de ne göreyim, yeni okurum var, sevinirim içten içe ve hemen araştırırım, tanıdık biri mi, değil mi, nasıl yazıyor, niye okuyor.. eğer tanıdık değilse daha da çok seviniyorum evet. her okurumun kalbimdeki yeri ayrı inanın, iyi ki varsınız bir de ben bugün neden duygusalım böyle?

"çok pahalı bir şehirde yaşıyoruz" dememek için yeni bir cümle daha kuruyorum (zira anti klişe timimi çok üzdüm bu aralar, bana gelen tekmeleri titriyordu, kıyamıyorlardı biliyorum) ; Türkiye'nin en büyük şehrindeki maddi durum vahim, herkes herşeyi alamasın diye herhalde.

gecenin bir vakti gelen çöp kamyonun sesi.. kelimelerin kifayetsiz kalması..

şu aralar ota boka zırlayan çocuklardan tek farkım fiziksel özelliklerim olabilir, hiç sevmem böyle çocukları ama anlamak lazım tabii.

"buz devri-3" animasyonunu, taksimdeki 5 liralık sinemalardan birinde izledim.
Sid'in yavrularına süt alabilmek için bir hayvanın yanlışlıkla çükünden tutması (evet itiraf ediyorum o hayvanın ismini bulamadım) ve sonrasında kaçarak "aaaaaa ben seni dişi sanmıştıııım" demesi.. filmin sonuna kadar buna güldüm..

beynimi dış etkenlere karşı koruyan kırmızı kasklı fotoğrafımı çeken kimdi? murat? oz? neyse ikinize de teşekkür edip orta yolu buluyorum.

son olarak yazımla çok alakasız bir fotoğraf paylaşıp buhar oluyorum..

3 yorum:

Turist dedi ki...

fotoğraf seçiminde yardımcı olan zeki insana teşekkürler.

Bitcoin Türk dedi ki...

kimmiş yeni okur?

Turist dedi ki...

şu an bu yorumu da okuyan kimse o, canlarım benim..