20 Temmuz 2009 Pazartesi

aşk mevsimi

az önce feysbuk adlı video paylaşım sitesinde şebnem ferah ve apocalyptica'nın ortak bir çalışmasını izledim, mantıklı ve hoş bir çalışma, şebnem'in "perdeler" şarkısını beraber yorumluyorlardı, güzel fikir. ayrıca şebnem'in saçları çok güzel olmuş, daha genç göstermiş, kanımca adamları etkileme gibi planı var.

beklemediğim bir komşumdan harika müzik sesleri geliyor ona şaşırıyorum okur, morrissey olsun, bille holiday olsun.. dinliyor, ilgimi çekiyor sabah sabah bir fincan şeker isteyesim geldi.

yabancı biriyle aşk yaşayasım var okur, ne o benim dilimi bilsin ne ben onunkini.. her sabah kahvaltı hazırlasın bana, ben de her sabah ne kadar şanslı olduğumu görerek uyanayım. öyle bir öpsün ki beni okula gitmek için çıktığım evden ayrılmak ızdırap olsun. onu kıskanmadığımı bilsin özgür olsun, beni kıskanmasın özgür olayım, ama aldatamayacak kadar çok sevelim birbirimizi. ne o benim dilimi bilsin ne de ben onunkini..

çok güzel bir melodi var aklımda ama söz yazamıyorum, "senin aşık olma vaktin geldi" dedi annem alçılı burnumla üst dudağımı çok kaldıramadan sırıttım..

sizi omzumun üstünden esrarengiz bir görüntüymüş gibi selamlıyorum, mevsim başlasın..

2 yorum:

bossa nova dedi ki...

wohhoww bilinmeyen diller; aşklar heee.. melodinin üzerine aradığın aşkı yaz bence:)

Turist dedi ki...

yok ben fikrimi değiştirdirdim, istemiyorum aşk falan, tabii her an fikrim değişiyor mu? evet :)