19 Mayıs 2009 Salı

digitürk ailesi

digitürk'ün yeni reklamları çok garip, bir aileye soruluyor "dijitürk olmasa ne yapardınız?" cevap geliyor aile babasından "hayatımız kararır."

bu hale geldik evet. koydunuz dizimax'i, lig tv'yi, baby tv'yi hayatımızı kararttınız be. evden çıkmaz olduk, oksijensiz kaldık, pijamadan başka giysi giymedik, cips yemekten şişmanladık, asosyal olduk, miyop olduk, makbule olduk.

bak türk genci dondurma ye arkadaşınla, dolaş sevgilinle, köpek gezdir, ağaca işe, top at, fink at koçum. tv izle izle nereye kadar. sonra deme bana neden sevgilim yok, neden arkadaşlarım ilgisiz, neden? her ay para veriyorsun bide ayıp yahu. al benim gibi iki kanal çeken anten, hayatını kurtar.

digitürk ailelerine sevgilerle..

15 Mayıs 2009 Cuma

bi milyooooooooon

sevgili balıkçı abiim,


sabahları duş alıp parfüm kokusuyla geldiğim okulumdan, senin sayende buram buram balık ekmek kokarak çıkıyorum her akşam.

her seferinde yanından geçerken cız bız kızaran balıklara bakmamaya çalışıyorum, inatla gösteriyorsun en kılçıksızını.

"ama çoook tazeee" diye bağırıyorsun, solfej dersinin içine ediyorsun.
çingaane çiçekçilerle ses yarıştırıyorsun onlar "bi milyoooooooooooon" diye bağırırken sen "üç milyooooon" diyorsun ayıp ediyorsun.

( çingaane çiçekçiye not: her seferinde "kendine bir çiçek al kıız" deyip durma, çakıcam bi tane )


ayyaş müşterilerin var dikkatimi çekti lütfen onları okulun duvarlarına işemeleri için teşfik etme onlara daha fazla ayran verme, burnumun direği sızlıyor yapma artık, yapma lan!

kaç yıldır orda balık ekmek satıyorsun bilinmez ama okulun duvarlarına sinmiş adamsın, sen gitsen de kokun hep kalacak..

ayrıca büfenin 1 litrelik erikli sularını balıklı ellerinle dizme oraya, su içerken sudan çıkmış balık etkisi de yaratıyorsun, bıktım artık pet şişeyi ıslak mendille silmek isterken ıslak mendil bulamamaktan.

son olarak bana bi balık ekmek çek kılçıksız, soğanlı, nasıl da canım çekti..

4 Mayıs 2009 Pazartesi





İki gün önce Ozan'ın doğum gününü Yalova'da babaannesinin evinde kutladık. Gittiğimiz yerin güzelliğini bu fotoğraflara birazcık aktarabildim.

artık kendime adımın soyadımın geçtiği bir mail adresi aldım, ciddileştim, resmileştim, büyüdüm mü lan ben?

çok güzel yemek yaptığımı söyleyen arkadaşlarım, gözlerinizden öpüyorum ben.


7 mayıs perşembe günü Notre Dame de Sion'da saat 20:00 de konserimiz var efendim bekleriz..

28 ve 31 mayıs günleri de Süreyya opera binasında okul operamız var efendin ona da bekleriz..