27 Ağustos 2009 Perşembe

5 yıldızlı hotelse kaçacaksın

ne zaman bilmiyorum ama okurum, yabancı bir kimseden çocuk yapmaya karar verdim, yani türk olmayan.. hayır türk iyidir, hoştur lakin bu fikre şu an tatil yaptığım mekanda karar verdim. veletlerle aramın iyi olmamasına rağmen, birbirinden muhteşem güzellikte sarı sarı çocukları görünce insanın böyle içine içine sokası geliyor, yanaklarını sıka sıka o şirin kırmızı dudaklarından öpesi geliyor, ay allahım çok güzel bunlar okurum, çok. işte ben de bu çocuklardan bir tane istiyorum okurum, şimdi erkek kişisinin de gözleri renkli olursa, şansımız daha çok artar, sonraa beyaz tenli böyle süt beyazıı, kıvırcık saçlı benim gibi, amanın nooluyor bana yılların turistine nooluyor okurum! anaç duygularım kabardı yeminlen.

neyse gelelim mekanımıza.. güyaa beş yıldızlı otelimiz ( böyle yerlerde işin olmaz turist ne ayak?)
not: öncelikle parantezdeki soruyu cevaplandırmak istiyorum, öhööm.. okurum, ciğerim, lahana dolmam, ayranım, antalya'ya geldim geleleli dışarılarda sürttüğüm için babamın onlarla olmamı sağlayacak bir projesidir bu. proje içinde annem ve babamın üniversiteden arkadaşları ve aileleri de yer almaktadır. amaç: turistin herşey dahil sistemdeki bir otelde ailesiyle beraber olmasını sağlamak dışarı çıkarmamaktır. proje başarılı mıdır? başarılıdır. turist sıkıntıdan patlamışmıdır? evet.

yemekleri hiç beğenmememe (bkz: meme) rağmen, çok yiyorum; çünkü her saat başı yemek veriyor bu zıkkım hotel.

havuza giremiyorum; çünkü milletin işemesi sonucu havuzun rengi bile değişmiş a.q.

saunamız var birde; içeride nefes alamıyorum boğuluyorum, çok da eğlenceli değil ayrıca.

animasyon mu var; allah belalarını versin lan!

ayrıca bir tane yakışıklı göreyim be, hiç mi olmaz, niye olmaz, küfür, küfür, küfür...

neyse okurum daha söylenecek çok şey var lakin benden size bir öneri turist adayları, beş yıldızlı otel sıkıcıdır, gitmeyin.. deneyim, tecrübe..

TurisT ablanız sizi öpsün..

3 yorum:

Piyaztheoz dedi ki...

''bknz.meme'' insan bi link koyar tıklar bakarız.
ancak şimdi ben sana o sarışın çocukların yaşlanınca ne olduğunu gösteren bir adres yazacağım.

http://globalgrind.com/i/CIT/I11/379/9.217162.jpg

Turist dedi ki...

link verme konusunda haklısın, ama senin linkin bir hariika, yine de yabancı birinden çocuk peydahlamayacağım anlamına gelmez..

Piyaztheoz dedi ki...

yabancı damat geyiklerine hiç girmeyeceğim ancak mümkünse akdenizli olsun ''enişte hüyyooop'' ve ''cıığğk cuk'' (şeye aniden el uzatma hareketi) seviyesine getiririm ben onu