30 Nisan 2008 Çarşamba

üzüntü

Merhaba,
Merhaba dedim çünkü bloğum kapanmıştı, baktım gene açılmış o zaman yazıyım bari bişeyler dedim.Üzülmüştüm bende. Acaba okuyanım var mıdır diye merak ediyorum, olmadığını biliyorum halbuki:)
Feysbuktan çocukluk arkadaşlarımı buldum. Başlarda çok sevinmiştim,ama baktım herkes benimle aynı duyguyu paylaşmıyor.Buna da üzüldüm. İnsanlara çok mu değer veriyorum? Ama ben de insanım.Kendime kızdım şu an tabiki her insanın değeri çok büyük. Yanlışımı görmeniz için bu cümlemi silmeyeceğim "insanlara çok mu değer veriyorum?"----->bunu işte.
not: eğer bir okurum varsa ona bir sorum olacak: Naber?
Okulda konser verdik ne güzel oldu,beğenildik..
Mobil öğrenci olmanın tadına varmak çok güzel. ama mesaj çekecek kimseyi bulamamak çok kötü. İşte buna da üzüldüm ben şu an.
Ne üzücü bir gün, üzüldüm..

Eğer üçüncü yazıma kadar kapanmazsa bloğum o zamana kadar hoççakal, eğer kapanırsa da hoççakal.

öneri: konsere gitsenize.

1 Nisan 2008 Salı

acemilik

İlkbahar ne güzel mevsimdir. Sadece doğayı kastetmiyorum insanlar da bir garip oluyor baharları. Eve geç gelmeler,eğlenme isteği, aşık olmalar artıyor haliyle. çiçeklerin kokusu bile kışkırtıcı oluyor. Yeni şeyler yapmak,heyecan yaşamak istiyorsun. Ben de baharın etkisi midir, the oz'un "sen de blog yazsana" demesinden midir bilmem bu işe giriştim. Nedense bunları yazarken de bi garip hissettim kendimi.Dönem ödevi denen zımbırtıyı yapmam,bir öss genci olarak ders çalışmam, flüt,piyano çalışmam ve ev işlerinde aileme yardımcı olmam gerekirken bunu yazıyorum.Tabi arada bu dediklerimi de yapıyorum,hayat şartları.

Babalar ne ilginçtir kız çocuklarına sevgi sözcükleri söylerken örn: the piliç iz booon!, lapuriştinin puriştisi.. Elbette bu cümlelerin anlamlarını kimsenin bilmediğini biliyorum çünkü babam bizzat kendi uydurur ve bir süre sonra kalıplaştırır. Sadece sevgi sözcükleri oldukları bilmek yetiyor bana,anlamaya çalışmadım zaten hiç. Belki sizin babanız daha normaldir, ama benim babam çok garip bir insan(çok garip). Her gittiği ortamda mutlaka dikkati üzerine çekmeyi başarır.bu fiziksel değil. Sonra mutlaka her çorumluyu tanır (istisnasız). Mesela bir gün etrafına garipçe bakınan bir adamı gözüne kestirip “çiğdem, bak bu kesin çorumludur” dedi. İnanmadım, gitti ve sordu. Adam çorumluydu gerçekten.ilginçti. tamam çok da ilginç değildi:/

-baba, gel piyanoda ‘sen gelmez oldun’ u blue’s yaptım güzel oldu dinle bi.
-çorap giyin!


Sie!