21 Şubat 2010 Pazar

geveze

bugün the oz'la bir sürü tespit yaptık fakat ben hepsini unuttum. ayrıca "promosyon blog" devrini başlatan ilk insandır the oz, kendisine saygılarımı iletiyorum.

ben kedi sevmeye simsim'le başladım ıspanaklı böreklerim. simsim (simka, çimçim, simsu, simsimgül..) benim kuzenimin kedisidir. ankara-çinçila kırması, sağlıklı, temiz, muhteşem bir kedi. işte bu kediden sonra ben bütün hayvanlara aşık oldum. işte böyle. kedimizin sahibi çiçeklerin meryem anası'na da selam çakıyorum.




pazar günü istiklal caddesinde dolaşan bütün eşofmanlı insanlar, toplanın!

istiklal caddesinin bir diğer özelliği, eski sevgiliyle karşılaşma yeri olmasıdır. esrarengizce arkadan kolunu aniden tutan insan kim diye bakarsın, şaşırırsın, iki dakikalık bir sohbetten sonra iyi dilekler dileyerek yoluna devam edersin..

ayrıca bunları biliyor muydunuz?

-avrupada öğrencilerin kendi haklarını savunma çabalarının boşa gitmediğini..
-toplantılarını bir dersin tamamını iptal ettirerek web cam sayesinde başka ülke öğrencileriyle tartışarak, yeni fikirler alarak yaptıklarını..
-bu toplantılar yapılırken dersini veren hocanın toplantıyı düzenleyen öğrencilere bu tür çalışmaları için iyi not verdiklerini...
-bizde ise bu tür faaliyetteki öğrencilere uzaklaştırma cezası verildiğini....

geçen hafta disko kralında "dj müzisyen midir?" diye bir soru vardı. cevap veriyorum;
-değildir.

10 Şubat 2010 Çarşamba

fötraf



fötraftaki şahıs benim okurlarım, buyrun bu da yeni saçlarım...

7 Şubat 2010 Pazar

sanal elalem


*msn nickine isim yazmak da nerden çıktı?. hayır önceden bu böyle değildi ekşili köftelerim, herkesin bir nicki vardı, durmadan değişirdir o, komikti, eğlenceliydi. ne zaman büyüdünüz siz? ne zaman büyüdük! bu moda ne zaman başladı, bu akım nereye kadar?? herkes ciddi. olmayın ciddi.. cid. di..

feysbukta "hayranların kim" adlı uygulamaya sürekli davet ediliyorum. bir gün kaçış yok diyip ve biraz da meraktan kabul ettim, tabii içimden bir ses de "gerçek değil bunlar yahu adamların işi gücü yok kim profilini incelemiş onunla mı uğraşacaklar.." diyordum ki, çıkan listedeki zirveye oturan isim, düşüncelerimi tersine çevirdi, kim olabilir? .. babam! evet efendim %100 çalışıyormuş, hah! babacım bak burada da yakaladım seni bırak yakamı sevgiler..

şu sıralar kafamda birer metrelik 300 tane iple örülmüş saçlarla geziyorum, gerçekten çok havalı, bir o kadar da zor. kafamı taşıyamıyorum.

Winston Wolf

okumaktan en çok keyif aldığım şey bloglar.. insanlar yazıyor, doğru ya da yanlış, hatalı, imlalı, imlasız, kendileri gibi, değil gibi.. ve yazılarını keyifle takip ettiğim winston wolf bloggerı terk ediyor.. nedenini bilmediğimiz, bilmek zorunda da olmadığımız bir sebepten.. üzüldüm. kendisini her kim üzmüşse kınıyorum.. yazılarını da kendini de özleyeceğiz..